Werksessie Praktijkbeoordelen.nl

Werksessie Praktijkbeoordelen.nl

Ook dit jaar organiseert Examenwerk een werksessie Praktijkbeoordelen.nl voor de gebruikers. Doel van de werksessie is met elkaar kennis en ervaring te delen over het werken met Praktijkbeoordelen.nl. De datum en tijd is 23 mei van 10.00 – 13.00 uur. De werksessie wordt gehouden bij Examenwerk, Structuurbaan 2 te Nieuwegein. Het programma van de werksessie is:

  • Ontwikkelingen Praktijkbeoordelen.nl. o Doorgevoerde verbeteringen in de afgelopen periode. o Planning en doorontwikkelen Praktijkbeoordelen.nl.
  • Delen ervaringen en tips met Praktijkbeoordelen.nl o Wat is je ervaring met Praktijkbeoordelen.nl? o Welke tip heb je voor een goede aanpak of werkwijze? o Waar loop je tegenaan?
  • Wensen /verbetersuggesties van de deelnemers.
  • Lunch

Meld je per ommegaande aan voor de werksessie via [email protected]. We ontvangen aanmeldingen graag voor 16 mei 2019! We schrijven in op volgorde van datum van aanmelden. Als de beschikbare plaatsen vol zijn word je op de reservelijst geplaatst.

Update ontwikkelingen rondom Praktijkbeoordelen.nl Update taalexamens
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine