Webinar Update Praktijkbeoordelen - 23 januari jl.

Webinar Update Praktijkbeoordelen - 23 januari jl.

Op maandag 23 januari jl. organiseerden we, voor de 2e keer vanuit onze studio in Nieuwegein, het webinar Update Praktijkbeoordelen. Dit in aansluiting op de nieuwste versie van Praktijkbeoordelen die op 16 januari 2023 in productie is gegaan. Vanaf deze release is het o.a. mogelijk om een examen, ook als deze eerder met een voldoende is afgerond, te herkansen én zijn er nu ook keuzedelen zonder werkproces beschikbaar in de omgeving. Normaal zijn deze ingedeeld naar kerntaak en werkproces, maar we hebben nu ook de mogelijkheid om in te delen naar kerntaak en dan naar opdrachten.

Een belangrijke toevoeging in Praktijkbeoordelen is ook die van kerntaak 0 (B000) Dit is een beroepshouding kwalificatie die in de Beroepspraktijkvorming (BPV) gebruikt kan worden om de student gewend te laten raken aan het zichzelf beoordelen en hoe hij dit in een bedrijf moet doen/met de praktijkopleider.

Op verzoek van meerdere scholen hebben we tijdens het webinar ook nog eens uitgebreide uitleg gegeven over de, in eerdere release doorgevoerde, koppeling met SBB.

Meer informatie over de aanpassingen in Praktijkbeoordelen vind je in de releasenotes.

Als je hebt deelgenomen aan het webinar, zou je dan kort de tijd willen nemen om ons feedback te geven?

Dit kan via deze link: enquête webinar.

Heb je het webinar gemist? Bekijk dan hier de opname.

Vaststellingscommissie Brood & Banket Certificaat "Koken in de horeca" Examenbank
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine