Update Praktijkbeoordelen.nl

Update Praktijkbeoordelen.nl

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld staan er voor Praktijkbeoordelen.nl een hoop ontwikkelingen gepland. Inmiddels zijn de volgende updates binnen Praktijkbeoordelen.nl doorgevoerd:
• De BPV-begeleider kan bij het inzien van de ontwikkelingsgerichte meetmomenten ook de aantekeningen zien die de praktijkopleider heeft gemaakt.
• Bij een groep is een ‘button rapportage’ toegevoegd. Het geeft inzicht in diverse NAW-gegevens, de periode en de status van voortgang per groep of geselecteerde student. De gegevens staan in een Excel bestand. De button is beschikbaar in de ontwikkelingsgerichte en kwalificerende omgeving. In de loop van 2019 wordt de rapportage verder geoptimaliseerd.
• Op het PDF-verslag werd drie keer de term beoordelaar weergegeven. Eén is nu aangepast in eindbeoordelaar school, conform de rol die het examen uiteindelijk moet goedkeuren.

Ervaring Praktijkbeoordelen.nl Ontwikkel- en klankbordgroep Reizen en Recreatie
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine