Uitgelicht kwaliteitshandboek - Distribueren

Uitgelicht kwaliteitshandboek - Distribueren

Examenwerk heeft een Kwaliteitshandboek examinering. In iedere nieuwsbrief lichten we een gedeelte toe uit het kwaliteitshandboek. Deze keer een onderdeel uit het hoofdstuk Distribueren.

Met productoverzichten wordt bekend gemaakt welke examen- en ontwikkelingsgerichte instrumenten beschikbaar zijn. Productoverzichten zijn beschikbaar per sector. Op het productoverzicht is zichtbaar wat de actuele versie is van de gepubliceerde examen- en ontwikkelingsgerichte instrumenten. In de overzichten zie je ook welke instrumenten in ontwikkeling zijn, met daarbij de verwachte vaststellingsdatum.

Mocht een versienummer worden opgehoogd, zal in het wijzigingsoverzicht beschreven worden bij welk document er een wijziging is doorgevoerd en wat de wijziging exact inhoudt. Daarnaast zal in het productoverzicht het versienummer worden opgehoogd. Ga je een examen- of ontwikkelingsgericht instrument gebruiken? Dan is het verstandig om het productoverzicht te raadplegen voor het meest recente versienummer.

Nieuwe filteropties taalexamens vanaf 5 juni beschikbaar in Examenbank Maandag 18 september van 12:00 tot 12:30 uur Webinar Update Praktijkbeoordelen
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine