Uitgelicht kwaliteitshandboek - Distribueren

Uitgelicht kwaliteitshandboek - Distribueren

Examenwerk heeft een Kwaliteitshandboek examinering. In iedere nieuwsbrief lichten we een gedeelte toe uit het kwaliteitshandboek. Deze keer een onderdeel uit het hoofdstuk Distribueren.

Met productoverzichten wordt bekend gemaakt welke examen- en ontwikkelingsgerichte instrumenten beschikbaar zijn. Productoverzichten zijn beschikbaar per sector. Op het productoverzicht is zichtbaar wat de actuele versie is van de gepubliceerde examen- en ontwikkelingsgerichte instrumenten. In de overzichten zie je ook welke instrumenten in ontwikkeling zijn, met daarbij de verwachte vaststellingsdatum.

Mocht een versienummer worden opgehoogd, zal in het wijzigingsoverzicht beschreven worden bij welk document er een wijziging is doorgevoerd en wat de wijziging exact inhoudt. Daarnaast zal in het productoverzicht het versienummer worden opgehoogd. Ga je een examen- of ontwikkelingsgericht instrument gebruiken? Dan is het verstandig om het productoverzicht te raadplegen voor het meest recente versienummer.

Nieuwe filteropties taalexamens vanaf 5 juni beschikbaar in Examenbank Maandag 18 september van 12:00 tot 12:30 uur Webinar Update Praktijkbeoordelen
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC