Travel, Leisure & Hospitality

Travel, Leisure & Hospitality

De afgelopen maanden zijn de ontwikkelgroep en de vaststellingscommissie druk bezig geweest met het ontwikkelen en beoordelen van examens voor het nieuwe dossier voor Travel, Leisure & Hospitality. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden verricht voor het examen voor B1-K2 en de verwachting is dat dit examen vanaf 1 december beschikbaar is via de Examenkluis.

In de afgelopen periode is tijdens de ontwikkeling en vaststelling gebleken dat het examen voor B1-K1 ingewikkelder is dan vooraf gedacht. In het dossier hebben vooral in de vakkennis en vaardigheden flinke wijzigingen plaatsgevonden, die we graag willen meenemen in de opdrachten van dit examen. Tijdens de laatste vaststellingsbijeenkomst is het helaas nog niet gelukt om alle opdrachten vast te stellen. Er is daarom een extra vaststellingsbijeenkomst gepland op 30 november. Afhankelijk van de uitslag van die bijeenkomst, hopen we het examen van B1-K1 in december op te leveren.

Terugkoppeling themasessie bestuur 8 oktober 2020 Terugkoppeling vaststellingscommissie Brood en Banket
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC