Terugkoppeling themasessie bestuur 8 oktober 2020

Terugkoppeling themasessie bestuur 8 oktober 2020

Op 8 oktober heeft er een online-themasessie plaatsgevonden door het bestuur. Er is gebrainstormd over de activiteiten in 2021.

- Waarin gaan we investeren in 2021?
- Wat zijn de criteria om een project wel of niet op te pakken?
- Brainstorm over de toekomst: zijn wij als Examenwerk in staat om aan de (steeds veranderende) vraag te voldoen met onze producten? Wat is de waarde van het diploma, welke examinering past daarbij? Het bestuur wil graag de scholen als uitgangspunt houden: wat hebben de scholen het komende jaar het hardst nodig? We willen graag inzetten op initiatieven die voor de toekomst het meeste perspectief bieden.

Verder is er gesproken over keuzedelen, cross-overs, MVT-examens, geïntegreerde taalexamens, implementatie Examenkluis, certificering van Examenwerk als examenleverancier, tevredenheidsonderzoek, training vaststellers, voorstel kwaliteitsprocessen Examenadviescommissie. Ook is er gesproken over een app voor Praktijkbeoordelen. In de afgelopen periode zijn scholen (o.a. door corona) Praktijkbeoordelen veel meer (meerdere sectoren) en intensiever gaan gebruiken. Het bestuur wil in 2021 volop inzetten op het ontwikkelen van een app voor Praktijkbeoordelen.

Werksessies Praktijkbeoordelen: 11 december en 12 januari van 9.30 uur tot 13.00 uur. Travel, Leisure & Hospitality
Veelgestelde vragen
-