Terugkoppeling Examenadviescommissie 16 april 2019

Terugkoppeling Examenadviescommissie 16 april 2019

De Examenadviescommissie heeft op 16 april 2019 een verdere invulling gegeven aan de ideeën die zijn voortgekomen uit de training op 19 februari 2019. Er is een nieuw voorstel gedaan voor het functieprofiel met als basis de zes kwaliteitsprocessen, namelijk: ontwerpen, ontwikkelen, vaststellen, distribueren, onderhouden en beheren en kwaliteit borgen. Vanuit de taken die zijn opgesteld in het functieprofiel zijn concrete activiteiten geformuleerd. In aanloop naar de volgende bijeenkomst zal gekeken worden welke commissieleden een voortrekkersrol vervullen voor één of meerdere kwaliteitsprocessen. De Examen-adviescommissie wil op deze manier meer eigenaarschap creëren en een pro-actieve rol aannemen.

Op 20 juni 2019 komt de Examenadviescommissie weer bij elkaar en willen nadien meer informatie geven op welke wijze de leden invulling gaan geven aan hun ‘nieuwe’ rol. Als lid van de Examenadviescommissie vervul je een voortrekkersrol voor één of meerdere processen rondom examinering.

Update taalexamens Bestuursvergadering 21 maart 2019
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine