Terugblik themadag Examenwerk 31 oktober 2018

Terugblik themadag Examenwerk 31 oktober 2018

Woensdag 31 oktober vond de themadag van Examenwerk plaats in Zeist op de campus van de KNVB in Zeist. De ochtend begon met een warm welkom van de voorzitter van Examenwerk, Harry de Bruijn, waarin nogmaals het belang van het thema ‘Examinering nu en in de toekomst’ werd benadrukt.

Ochtendprogramma Dagvoorzitter Kees van Amstel wist sfeervol de vertaling te maken naar het thema van de dag en schepte hiermee een prettige sfeer voor de rest van het ochtendprogramma. In dit ochtendprogramma kwamen twee keynote speakers aan het woord. Beide sprekers gaven een mooie inkijk in (de toekomst van) hun vakgebied. Tijdens de aansluitende lunch werd hier nog volop over nagepraat!

Workshops Na de lunch was het tijd voor de workshopsrondes, die goed bezet waren en positief werden ervaren door de deelnemers. Veelgehoorde reacties; – “Interessante materie”; – “Goed toepasbaar in de praktijk”; – “Workshops sluiten goed aan op het thema”; – “Mooi dat er ook nog ruimte was voor interactie”.

Afsluiting Tijdens de afsluiting stond Kees stil bij deze reacties en benadrukte hij dat Examenwerk de (hoge) opkomst zeer waardeerde en de reacties en inhoud van de dag zeer zeker mee ging nemen in het jaarplan voor 2019. Na nog een paar anekdotes uit de praktijk was het daarna tijd voor de borrel, waar de deelnemers zowel ervaringen van de dag, als uit de praktijk, met elkaar uitwisselden.

Examenwerk kijkt tevreden terug op een geslaagde (thema) dag en wil eenieder hartelijk bedanken voor zijn/haar komst!

Evaluatie themadag Examenwerk Voortgang taalexamens Moderne Vreemde Talen
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine