Ontwikkelingen sector Horeca

Ontwikkelingen sector Horeca

De ontwikkeling voor de kwalificaties van de sector Horeca vindt plaats in twee ontwikkelgroepen: MOH/MHO en bediening-keuken. Beide ontwikkelgroepen zijn de afgelopen periode samengekomen via online vergaderingen.

Met de ontwikkelgroep MOH/MHO wordt kerntaak B1-K1 kritisch onder de loep genomen. Dit zal worden hervat in een vervolgbijeenkomst na de zomervakantie.

Met de ontwikkelgroep bediening-keuken is onder andere gesproken over de techniekenlijst voor niveau 3 en 4 en het recepturenboek. De wijzigingen in de techniekenlijst zullen 30 juni worden voorgelegd aan de vaststellingscommissie horeca. Het recepturenboek is gedeeltelijk doorgenomen en aangepast en zal in een volgende bijeenkomst verder worden besproken.

Ontwikkelingen sector brood en banket Aanpassing Leidinggevende kerntaak
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine