Ontwikkeling exameninstrumenten voor K0713 Verdieping bakkerijgrondstoffen en K0183 Voedingsleer gevorderd

Ontwikkeling exameninstrumenten voor K0713 Verdieping bakkerijgrondstoffen en K0183 Voedingsleer gevorderd

Op maandag 31 maart is de Ontwikkelgroep Brood & banket bijeen gekomen om de exameninstrumenten voor twee keuzedelen te herzien. Het betreft de keuzedelen K0713 Verdieping bakkerijgrondstoffen en K0183 Voedingsleer gevorderd. K0713 Verdieping bakkerijgrondstoffen was aangeboden aan de Vaststellingscommissie Brood & banket en is vastgesteld met wijzigingen. Deze wijzigingen waren echter van dusdanige aard, dat ze besproken dienden te worden in de Ontwikkelgroep. Inmiddels zijn deze wijzigingen doorgevoerd en kunnen de scholen van de herziene exameninstrumenten van het theorie examen K0713 Verdieping bakkerijgrondstoffen gebruik maken.

Er is deze vergadering gestart met de herziening van de exameninstrumenten voor de proeve van keuzedeel K0183 Voedingsleer gevorderd. De Ontwikkelgroep hoopt op maandag 26 mei verder te kunnen werken aan deze herziening, zodat de exameninstrumenten van dit keuzedeel vóór de zomervakantie kunnen worden aangeboden aan de Vaststellingscommissie.

​Ontwikkeling exameninstrumenten voor K0957 Bierkennis Stichting Examenwerk en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) gaan samenwerking aan voor een optimale ondersteuning in het examineringsproces
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine