De ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening) kwam op 30 januari bij elkaar in Nieuwegein. Op de agenda stonden het keuzedeel Aziatische keuken (K0140) en de examenopdrachten en beoordelingscriteria van B1-K2 voor Kok (25180), Zelfstandig werkend kok (25182), Gespecialiseerd kok (25179) en Leidinggevende keuken (25181). De stukken uit deze bijeenkomst zullen op 7 maart worden vastgesteld.

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening)
"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine