Ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening)

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening)

Op 25 januari komt de ontwikkelgroep online bijeen. We zullen dan enkele opdrachten in de Keukenexamens onder de loep nemen, namelijk die over het verbeteren van de efficiency en kwaliteit. Het doel hiervan is dat we deze opdrachten toegankelijker en begrijpelijker maken, omdat we meerdere signalen hebben ontvangen dat de huidige opdrachten soms ingewikkeld geformuleerd zijn. 

Daarnaast zullen we ons buigen over de checklist voor opslagbeheer in de Bedieningexamens. We hebben hierover namelijk vragen gekregen en gaan daarom bespreken aan welke eisen deze checklist moet voldoen. Tot slot geven we het keuzedeel Eetcultuur- en wensen (K0032) een laatste controle, zodat we dit op 27 februari kunnen voorleggen aan de vaststellingscommissie.

​Papieren vaststelling aangepaste vragen Luchtvaartdienstverlening taalexamen Engels variant 1 (KD vanaf 2020) ​Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine