Op 8 maart heeft de ontwikkelgroep Horeca- Bediening/keuken online vergaderd. Deze bijeenkomst was extra ingelast naar aanleiding van de eerdere bijeenkomst in februari. In februari had de ontwikkelgroep de onderdelen Soepen, Warme voorgerechten en Nagerechten besproken uit het Recepturenboek. Deze bijeenkomst was gericht op het bespreken van de Hoofdgerechten. Inmiddels is het hele Recepturenboek besproken door de ontwikkelgroep en zijn de opmerkingen verwerkt. Het Recepturenboek zal op 23 maart worden voorgelegd aan de vaststellingscommissie Horeca.
Ontwikkelgroep Horeca- Bediening/ keuken
"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC