Ontwikkelgroep Dienstverlening niveau 2 14 juni 2024

Ontwikkelgroep Dienstverlening niveau 2 14 juni 2024

De Ontwikkelgroep Dienstverlening 2 (OG DVL2) is op 14 juni 2024 voor de derde keer bij elkaar gekomen in Nieuwegein om te werken aan de examenproducten voor het nieuwe dossier DVL2. De EAC heeft de examen- en beoordelingsmix voor de Basiskerntaak en het Profieldeel 25959 Medewerker facilitaire dienstverlening (MFD) goedgekeurd. Ook heeft de EAC de examen- en beoordelingsmix voor de basiskerntaak van Helpende zorg en welzijn (HZW) en voor Medewerker sport en recreatie (MSR) goedgekeurd. De examen- en beoordelingsmix voor de profieldelen voor HZW en MSR zijn nog niet ontwikkeld door de OG DVL2. De OG DVL2 heeft voor B1-K1 het formuleren van beoordelingscriteria en opdrachten in begrijpelijke taal op B1-niveau gereed voor MFD, HZW en MSR en zal deze stukken op 27 juni ter vaststelling voorleggen aan de Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening.

Om alle profieldelen te ontwikkelen zijn we nog dringend op zoek naar leden vanuit het onderwijs en bedrijfsleven met kennis van het dossier Medewerker sport en recreatie. Ben of ken jij die persoon neem dan contact met ons op.

Examenadviescommissie 25 juni 2024 Ontwikkelgroep Brood & Banket 17 juni 2024
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine