Ondersteuning en stop doorontwikkeling in Praktijkbeoordelen

Ondersteuning en stop doorontwikkeling in Praktijkbeoordelen

Vanaf september 2024 zullen de eerste scholen van de nieuwe versie van Praktijkbeoordelen gebruik kunnen maken. Vanaf september 2025 is deze nieuwe versie voor alle scholen beschikbaar als dé applicatie voor hun examinering.  

De ontwikkeling van deze nieuwe versie van Praktijkbeoordelen voor alle scholen is de reden dat we ondersteuning bieden bij het gebruik van de huidige versie van Praktijkbeoordelen maar deze niet verder doorontwikkelen.

Verzoeken zullen niet meer in de huidige versie worden ontwikkeld, maar worden beoordeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe versie van Praktijkbeoordelen. Issues die een examenproces in de weg staan worden vanzelfsprekend opgelost.

Verzoeken kunnen via de normale procedure ingediend worden (zoals via TOPdesk, schoolbezoeken, gebruikersplatform).

De nieuwe versie PraktijkbeoordelenFlex biedt flexibiliteit en stelt scholen in staat om examinering beter af te stemmen op hun examenvisie en om te voldoen aan de mogelijkheid om ‘lerend te kwalificeren’.

Gezocht: Ontwikkelleden beroepsgerichte taalexamens Dossier Dienstverlening niveau 2
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine