Bestuursvergadering 21 maart 2019

Bestuursvergadering 21 maart 2019

Op 21 maart jl. heeft het bestuur weer vergaderd.
We hebben teruggekeken op de visiedag van de Examenadviescommissie. Door alle trainingen, visiedagen en het opstellen van het kwaliteitshandboek in de afgelopen periode is ook weer eens kritisch gekeken naar de diverse reglementen, waaronder het bestuursreglement en vaststellingsreglement.
Ook is er uitgebreid stilgestaan bij de keuzedelen. Er komen veel aanvragen binnen bij Examenwerk. Binnen de keuzedelen gaat waarschijnlijk de komende tijd veel veranderen. Wat dit precies voor gevolgen heeft is op dit moment nog niet bekend. Daarover binnenkort meer!
In het kader van de uitwerking van het communicatieplan hebben er, met een externe partij en een afvaardiging van het bestuur en de Examenadviescommissie, twee positioneringssessies plaatsgevonden. We hebben het o.a. gehad over de missie en visie van Examenwerk, markt, doelgroep, merkwaarden en merkessentie. Dit zal, samen met een aantal inhoudelijke onderwerpen, de basis worden voor de bestuursdag van 7 mei a.s.
Verder is ook de agenda voor de deelnemersraad op 15 mei a.s. besproken. Deze zal weer worden gehouden bij Kameryck in Kamerik (11.00 – 12.30 uur). De ontwikkeling omtrent de keuzedelen zal deze bijeenkomst centraal staan.
Ook is de jaarrekening 2018 doorgesproken en vastgesteld. Deze staat uiteraard ook op de agenda voor de deelnemersraad op 15 mei a.s.
Er is verder ingegaan op de (financiële) voortgang van de projecten. Ook is het kwaliteitshandboek door het bestuur definitief vastgesteld. Dit zal op de examenbank worden geplaatst.

Terugkoppeling Examenadviescommissie 16 april 2019 Aanmelden nieuwsbrief
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine