Update Praktijkbeoordelen.nl

Nieuwsbericht

Update Praktijkbeoordelen.nl

2 september 2019

Uitnodiging Werksessie Praktijkbeoordelen.nl op 29 oktober a.s.

De afgelopen periode zijn er veel nieuwe doorontwikkelingen geweest in Praktijkbeoordelen.nl. In deze werksessie nemen we alle aanpassingen en veranderingen door. Je bent dan weer ‘up to date’ met alle mogelijkheden en het verhoogde gebruiksgemak van Praktijkbeoordelen.nl. Verder delen we ervaringen met de deelnemers. Hoe werken zij met Praktijkbeoordelen.nl? Welke tips worden uitgewisseld om mogelijk nog praktischer te kunnen werken met Praktijkbeoordelen.nl? We presenteren de uitkomsten van een evaluatieonderzoek. Tot slot geven we een doorkijk naar de ontwikkelingen voor Praktijkbeoordelen.nl die in de planning staan voor 19-20.

Wat: Werksessie Examenwerk
Wanneer: 29 oktober van 9.30 – 12.30 uur
Waar: Examenwerk, Structuurbaan 2 te Nieuwegein (gebouw Innovam)
Aansluitend mogelijkheid om van een lunch gebruik te maken.
Wil je deelnemen aan deze werksessie? Meld je dan aan via [email protected]

Cohort 2019
Het cohort 2019 is beschikbaar via Praktijkbeoordelen.nl. De bestanden worden altijd rond de tweede helft van augustus ingelezen. Dit om ervoor te zorgen dat de actuele versie met de laatste wijzigingen beschikbaar zijn. Zie bij selectie van cohort 2019 de melding ‘naam cohort, (2019-2020)’. Met name voor de uitstromen bakkerij is het van belang om de juiste versie te kiezen.

Let op: dossier Facilitair Leidinggevende 25608
Vanaf 1 augustus is een nieuw kwalificatiedossier geldig voor facilitair leidinggevende. Op dit moment is de ontwikkeling van de examens hiervoor in volle gang. Op 10 oktober worden de nieuwe examens aangeboden ter vaststelling. Zodra de examens zijn vastgesteld kunnen deze gepubliceerd worden.

Vanaf dat moment kunnen deze ook ingelezen worden in Praktijkbeoordelen.nl. Voor de uitstroom Facilitair Leidinggevende is het vorige kwalificatiedossier 25175 wel beschikbaar in Praktijkbeoordelen.nl.

Refactoring
De afgelopen periode is gewerkt aan de refactoring van de omgeving. Hierdoor blijft het systeem stabiel en ook in de toekomst goed functioneren. Dit moet in de komende tijd live gezet worden. Afhankelijk van het moment kan het zijn dat de omgeving dan tijdelijk even niet bereikbaar is. Als dit zo is dan krijgt u een melding.

Zodra de refactoring is doorgevoerd worden diverse verbeteringen in het gebruiksgemak doorgevoerd. Daarover in de volgende nieuwsbrief meer.